Gastenboek

Voeg nieuw bericht toe
Gepost op: 06-05-2010 om 19:21:04
Naam: Henk Walter
Email: -
Stad/Land: Nederland
Bericht: Beste Jan en Ada, Hierbij alsnog het berichtje in het gastenboek.
Allereerst lovende woorden richting Ben Vonk en zijn vrouw voor de geweldige hulp en ontvangst omdat wij pas om 23.30 uur aankwamen bij het huis.
Het huis wat een relaxte en heerlijke omgeving, leuk ingericht met voldoende bergruimte en een heerlijk balkon om 'smorgens en 'savonds koffie te drinken en rustig te zitten en dan de koelte in huis als het buiten 38 gr. is.
Wilden we lekker zonnen gingen we lekker op het terras of op het gras liggen. Een heerlijk pluspunt is de wasmachine.
Ook een voordeel dat je binnen een paar minuten bij het zwembad was.
Al met al hebben we een heerlijke vakantie gehad. Beoordeling van alles bij elkaar een 8,5

Gepost op: 01-07-2009 om 09:33:46
Naam: Piet en Kitty van den Hoek
Email: kittyvdhoek@hotmail.com
Stad/Land: Alphen aan den Rijn / Nederland
Bericht: Hoi Jan en Ada,
Wat een heerlijke vakantie hebben wij gehad in Hongarije in jullie huisje! Het huisje was perfekt, qua comfort en qua ligging. Prachtig tussen het Mátra en het Bükk gebergte, zwembad op loopafstand en vlakbij Eger, een gezellig stadje met veel cultuur, terrasjes en winkels. Er is ontzettend veel te doen en te zien in de nabije omgeving en wij hebben dus ook onze hart kunnen ophalen aan wandelen en cultuur snuiven. Heerlijk dat er veel folders aanwezig waren in het huisje voor actievelingen zoals wij. Wij kunnen althans terug kijken op een zonovergoten, heerlijke, verrassende vakantie en wij vonden het de rit van 16 uur rijden absoluut de moeite waard!

Piet & Kitty

Gepost op: 20-10-2008 om 12:10:44
Naam: Marcel en Janny
Email: -
Stad/Land: -
Bericht: Beste Jan en Ada
Onze complimenten betreffende jullie vakantiewoning. Alles was aanwezig.
Een mooi terras, daar hebben wij vaak gebruik van gemaakt. Gelukkig hadden wij dan ook mooi weer. Het is dan ook een mooi recreatiegebied met op loopafstand een mooi zwembad met ligweide en eettentjes. De complimenten voor de goede matrassen.
Wij hebben dan ook kennnissen met motoren en daar is het dan zeker ook een mooi gebied voor. Wij zijn dan ook naar de motordag in Sirok geweest!
Wij komen dan ook zeker terug!
gr. Marcel en Janny

Gepost op: 24-08-2008 om 18:42:50
Naam: Jaap,Annuska,Dennis,Jeffrey, Chantal
Email: -
Stad/Land: Heemskerk / Nederland
Bericht: Beste Jan en Ada
Vanwege familie, die in Salgotarjan woont, komen wij al vele jaren in Hongarije. Het huis dat wij altijd huurden moest door omstandigheden verkocht worden. Hierdoor was het nodig dat we op zoek gingen naar een ander vakantieverblijf.
Bukkszek was voor ons altijd al een plaats waar we graag kwamen vanwege het warmwaterbad. Ook dit keer hebben we er tussen de familiebezoeken door, de nodige uurtjes doorgebracht.
Het huis is ons goed bevallen, een compliment voor de goede bedden, want de bedden in Hongarije zijn altijd te kort en te hard. Ook de mooie ruime kledingkasten op iedere slaapkamer zijn een pluspunt. Dit vind je in Hongarije ook zelden.
Bedankt voor de prettige periode die wij hier hebben gehad en we hopen dat we in de toekomst jullie huis nog een keer kunnen huren!

<- Vorige pagina    Volgende page ->    
De taal is momenteel ingesteld als Nederlands. Bekijk deze site in het Engels.

Boedapest

Datum: 18-06-2019
Temperatuur: graden
Bewolking: