Guestbook

Add new message
Gepost op: 18-08-2012 om 18:03:03
Naam: Fam. Migchelbrink
Email: -
Stad/Land: -
Bericht: Hallo Jan en Ada

Wij zijn inmiddels al weer gewoon aan het werk maar ik zal even een bericht geven hoe onze vakantie is verlopen.
Wij hadden het huisje gehuurd vanaf maandag 23 juli 2012 . We zijn thuis vertrokken op zondag 17.00 uur en konden om
11.00 uur bij ons huisje zijn als de tomtom dat laasts stuk ook had aangegeven . We hebben Ben nog maar een keer gebeld
en stonden op dat moment achter het zwembad. Hij kwam ons gelukkig ophalen waarna we er om 12.00 waren.
Het ontvangst van Ben was super. Ons doel van deze vakantie was het weekendje Formule 1 wat mijn man kado heeft
gekregen voor zijn 50e verjaardag. Daarnaast moesten we een vakantieadres boeken en is dan dit huisje geworden.
We hadden veel pech want mijn man werd ziek op woensdagavond voor het formule 1 weekend . Kreeg boven de 40 graden koorts .
Gelukkig hadden we zijn medecijnen bij ons en kon hij meteen met de antibiotica beginnen .Hierdoor kon hij toch alle dagen naar de
formule 1 ,al was het wel vermoeiend. Voor de andere dagen hebben we het verder rustig aan gedaan ,. We zijn een paar keer naar Eger
geweest maar ook een dagje Boedapest .Uit eten was ook fijn maar we hebben ook af en toe zelf gekookt .
Wat het huisje betreft , als je niet pietje precies bent heel goed . We stonden hiervoor meestal op een camping waar ook niet alles in orde is .
Wat we nodig hadden was er.Het was jammer dat het zonnescherm elke keer vanzelf weer terug ging, want dat kleine zuchtje wind wat
eigenlijk aangenaam was zorgde ervoor dat het scherm dicht ging .
Ook hadden we goed contact met onze duitse buren waar we veel aan vragen konden . Ook heeft de buurman geholpen met een gas probleem
op te lossen . Op maandag 6 aug om 11.00 uur zijn we weer vertrokken op huis op aan .
De terugreis verliep minder soepel . Veel files waarbij de gradenmeter al niet meer aangaf hoe warm het was ,en dan met 5 volwassenen in de auto
was het wel zweten. Na uren onderweg hebben we in Oostenrijk een overnachting gezocht , dit was eigenlijk de bedoeling in Duitsland .
Om 21.45 uur kwamen we bij Gasthof aan in Neuhofen. Na een goede nacht en een goed ontbijt zijn we `s morgens 10.00 uur weer verder gegaan naar huis .
Na verschillende stops waren we uiteindelijk om 20.30 uur thuis . De terugreis was dus veel vermoeiender dus ik denk toch beter `s nachts rijden .
Al met al was het een fijne warme vakantie .
Ik zal dit ook op jullie website zetten .

Groetjes en bedankt Anita Migchelbrink en familie.

Gepost op: 19-10-2011 om 13:50:38
Naam: Cynthia, Priscilla, Alex, Paulien van Dorfel
Email: -
Stad/Land: Nederland
Bericht: Wij werden op 30-07-2011 vriendelijk ontvangen door Ben! Hij heeft ons veel verteld over Hongarije en ons goed geholpen.
Wij hebben het hier erg naar onze zin gehad en veel leuke stadjes bezocht. Natuurlijk zijn wij naar Boedapest gegaan met de trein en dat was heel indrukwekkend! Ook zijn wij naar de grotten van Aggtolek geweest. Was erg leuk.
We hebben vaak Eger bezocht en het blijft een leuke stad. De meeste dagen was het erg warm weer, soms wat buiten maar die gingen snel over. Vooral hebben de kinderen genoten van de videobanden en zo hadden wij vaak een filmavond. Wij vinden het huis leuk ingericht en het voldoet aan onze wensen. Het balkon vinden we schitterend daar wij hebben genoten van het grandioze uitzicht.
Wij hebben genoten van onze tijd in Hongarije. Bedankt voor het fijne verblijft!

Gepost op: 25-01-2011 om 20:01:45
Naam: Fam Berkers
Email: -
Stad/Land: -
Bericht: Augustus 2010.
Allereerst bedankt dat wij al eerder heel wat spullen boven mochten zetten en dat wij een halve dag eerder in jullie huis mochten.De ligging van het huis is fantastich, het uitzicht en de rust !!
Vele uitstapjes gemaakt!! De buurman Peter is een uiterst vriendelijke behulpzame man. Voor eventuele vragen konden wij bij de nederlander Ben altijd terecht. Fantastisch weer gehad en vele malen zijn wij naar het zwembad geweest, wat ook een voordeel was dat dit op een paar meter afstand van jullie huis ligt. Al met al een paar fantastische weken gehad. Bedankt!!! We komen zeker weer terug.

Gepost op: 06-05-2010 om 20:00:27
Naam: Tjarda, Henk en Renate
Email: -
Stad/Land: Groningen / Nederland
Bericht: Hallo Jan en Ada. Wij hadden een berichtje in jullie gastenboek in Hongarije geschreven, op verzoek alsnog op jullie site, dat doen we graag omdat wij een perfecte vakantie hebben gehad. Het is een complete vakantiewoning met alles erop en eraan.
Een gezellige woonkamer, we hebben daar niet zoveel vertoefd omdat het weer super was en wij volop van het terras hebben kunnen genieten. Echt heel gezellig aangekleed. De twee meiden zijn gelijk naar boven gegaan en hun slaapkamer opgezocht. Wij sliepen beneden. De bedden zijn prima!
Het uitzicht is geweldig mooi elke dag opnieuw. We zijn er vaak op uitgetrokken naar o.a. de grotten bij Aggtalek (geweldig mooi zeker een aanrader). Ook het stadje Szentendre was heel gezellig en het marsepeinmuseum heel erg leuk. Het stadje Eger hebben wij verschillende keren bezocht en is erg gezellig. Veel te bekijken en leuke winkeltjes.
Kortom we hebben genoten! Tot een volgende vakantie!

Volgende page ->    
View this site in Dutch. English language is active at the moment.

Boedapest

Date: 18-06-2019
Temperature: degrees
Clouds: