Activiteiten

Op ongeveer 250 meter loopafstand van de woning bevinden zich 2 thermaalbaden, (bekend is het Salvus water), een groot openluchtzwembad met glijbaan en een grote ligweide met terrasjes en eettentjes.
De thermaalbaden zijn geopend vanaf 1 mei tot en met 31 augustus.
Het zwembad is geopend vanaf 1 juni tot en met 31 augustus.
Op loopafstand is er een voetbalveld, waar regelmatig wedstrijden
gehouden worden.
In het dorp kan men bij de dorpswinkel alles kopen wat er voor de dagelijkse behoeften nodig is. Ook is er een postkantoor aanwezig.

Zeer geliefd is het gebied bij motorliefhebbers. In het plaatsje Sirok (aangrenzend aan het dorpje Bükkszek) is jaarlijks een terugkerende motorweek. Deze motorweek wordt meestal eind Juli en begin Augustus gehouden. Dit festijn wordt door vele toeristen bezocht. Doordat de omgeving heuvelachtig en bosrijk is, is het gebied een paradijs voor de motorliefhebbers.

Op 11 kilometer afstand is er een gigantisch meer aanwezig, waar men volop kunt vissen.

De omgeving is ook zeer geschikt voor mountainbike-liefhebbers en wandelaars.

Paardrijden behoort ook tot de mogelijkheden zowel voor beginners als gevorderden. Het is ook mogelijk om scooters te huren.

In het nabijgeleven Egerszalók vindt u een thermaalbad (het gehele jaar open) midden in de natuur, waar men genezing kan vinden voor diverse kwalen zoals gewrichtsproblemen, rugpijn, maag en darmklachten.

In de nabije omgeving is Szilvásvárad een bezoek de moeite waard.
Het is is vanouds bij Hongarije geleifd vakantieoord, met onder andere een Lippizanerstoeterij, die in het seizoen elke dag een dressuurshow geeft.

Kortom er is genoeg aanwezig om lekker te kunnen genieten tijdens uw vakantie.

De taal is momenteel ingesteld als Nederlands. Bekijk deze site in het Engels.

Boedapest

Datum: 18-06-2019
Temperatuur: graden
Bewolking: